Niets is zo vervelend als bestanden kwijtraken op een computer. Vakantiefoto’s, e-mails, brieven of muziek, de pc staat er vol mee. Een backup maken wordt nog altijd vaak vergeten. En dan gebeurd het, Windows start niet meer op, per ongeluk is de volledige harde schijf gewist of de harde schijf is defect. Hoe krijgt u deze terug? AT-Progress heeft voor deze problemen een oplossing. Uw verwijderde bestanden terughalen is een van de computerproblemen waar u mee geholpen kunt worden.

Bestanden terughalen als Windows niet meer start.
Zodra Windows niet meer opstart, zijn uw documenten nog niet verdwenen. Alleen kunt u deze niet meer benaderen. AT-Progress maakt een backup van al uw documenten en kan daarnaast Windows opnieuw installeren.

Bestanden terughalen als uw harde schijf leeg is.
Voor het terughalen van bestanden op lege harde schijven zijn speciale programma’s vereist. Daarnaast is het erg belangrijk dat eenmaal teruggevonden bestanden niet direct op uw harde schijf worden teruggeschreven. Er wordt een exacte kopie van de harde schijf gemaakt en met behulp van deze kopie uw gegevens teruggezet. Mocht er iets fout gaan met het terughalen dan is het nog steeds de originele harde schijf beschikbaar.

Bestanden terughalen van een defecte harde schijf.Backup_center_icon
Is uw harde schijf defect, dan is het nog steeds mogelijk om bestanden terug te krijgen. Afhankelijk van het defect wordt er voor een oplossing gekozen. Maakt uw harde schijf een piepend of tikkend geluid, zet dan uw computer uit en neem direct contact op voor een goede diagnose. Heeft de harde schijf brandschade of een ander technisch defect waardoor deze helemaal niet meer start, ook dan kunt u het beste direct contact opnemen.

Heeft u vragen over het terughalen van verwijderde bestanden of wilt u dat AT-Progress kijkt of uw bestanden nog te redden zijn? Vult u dan het contactformulier in of bel direct (06) 430 546 08.