Wil je met meerdere computers op internet maar niet door het hele huis kabels hebben liggen? Dan is draadloos internet de uitkomst. De meeste internetproviders leveren tegenwoordig standaard draadloze modems. Maar een draadloos netwerk instellen kan dan nog een hele klus zijn.

Een van de meest voorkomende problemen bij het instellen van draadloos internet is de beveiliging. Alleen uw pc’s mogen tenslotte gebruik maken van de internetaansluiting. Om er zeker van te zijn dat de draadloze internet beveiliging goed is ingesteld kunt u daarom beter een ervaren computerhulp in huis halen. Deze stelt snel en vakkundig de internetverbinding in.

AT-Progress helpt met het installeren van draadloos internet en draadloze netwerken op Windows XP, Windows Vista, Windows 7 en Mac OS X. Uiteraard is het ook mogelijk om uw spelcomputer, mobiele telefoon of een andere apparaat, dat gebruik maakt van draadloos internet, te installeren.

Bel vandaag nog voor een afspraak met (06) 430 546 08 en u bent snel weer draadloos online. Heeft u vragen over uw draadlozeinternetverbinding? Dan kunt u natuurlijk ook het contactformulier invullen.