Zodra een computer lang in gebruik is, zul je merken dat deze steeds trager reageert. Dit wordt veroorzaakt doordat er nieuwe programma’s worden geïnstalleerd en verwijderd. Ook virussen en spyware maken uw computer en laptop traag. Bij een oude computer kan een geheugenuitbreiding voor meer snelheid zorgen.

Een andere oorzaak van slome pc’s is het gebruik van verouderde computerprogramma’s en drivers. De oude software bijwerken naar een nieuwe versie kan de snelheid van de pc al verhogen. Werken programma’s niet goed samen, dan wordt er een keuze gemaakt tussen welk programma moet blijven en welk programma vervangen wordt door een ander vergelijkbaar softwarepakket. Uiteraard gebeurd dit in overleg.

Om uw pc of laptop snel te maken is een goede diagnose belangrijk. Schoonmaken helpt vaak wel, maar neemt erg veel tijd in beslag. Een backup maken van uw bestanden en dan Windows opnieuw installeren is veel voordeliger. Windows herinstalleren en uw bestanden terugzetten kan al vanaf € 75,-.

Maak vandaag nog een afspraak als uw computer of laptop sloom is. AT-Progress maakt elke PC weer snel! Bel (06) 430 546 08 of vul het contactformulier in.computer.jpg