Is Windows traag geworden, blijft Windows XP opnieuw opstarten of krijgt u allerlei vreemde foutmeldingen? Misschien is het verstandig om uw Windows versie dan opnieuw te installeren. Wilt u overstappen van Windows 98 of Windows XP naar Windows Vista of Windows 7? Dit wordt volledig verzorgd, inclusief het bewaren van uw e-mail, foto’s en andere persoonlijke bestanden.

Windows installeren
Voor het (opnieuw) installeren van Windows op uw computer of laptop is het wel noodzakelijk dat u beschikt over een geldige licentiecode. Daarnaast krijgen de meeste computers en laptops van de fabrikant een cd met stuurprogramma’s meegeleverd. Om uw pc snel weer werkend te krijgen is het handig deze bij uw computer paraat te hebben.

Windows opnieuw installeren gaat het snelst in mijn werkplaats. De installatie wordt volledig bijgewerkt met de laatste updates, waarbij een snelle internetverbinding noodzakelijk is. Hierdoor bent u uw pc of laptop nooit langer dan 48 uur kwijt. Uiteraard kan het herinstalleren ook bij u thuis gebeuren.

Wat kost een Windows (her)installatie?
Windows installeren zonder dat er gegevens bewaard moeten worden kan al vanaf €50,-. Voor het maken van een back-up, het opzoeken van ontbrekende stuurprogramma’s en het aanmaken van een herstel-cd of partitie breng ik een meerprijs in rekening.

Wij halen de computer bij u op en sluit hem na de herinstallatie weer bij u aan. Uw pc langsbrengen mag natuurlijk ook, maar maak dan eerst een afspraak via (06) 430 546 08 of vul het contactformulier in. Uw pc werkt na een herinstallatie van Windows weer als nieuw.